Ukrainian Scientists Worldwide

Українські науковці у світі

Ostapchuk Serhiy

Створено та відкрито El-base: навчально-науковий портал

Уже пройшло більше півроку, як я став учасником мережі USW. Сайт однозначно корисний та інтерактивний. Участь у роботі сайту та той факт, що я уже здобув повну вищу освіту, надихнули мене на те, щоб якось допомогти тим молодим людям, які ще вчаться. Річ іде про накопичені мною під час навчання, навчальні матеріали. Мені вони уже не знадобляться, а от студентам будуть корисною допомогою у навчанні. Тому у жовтні 2009 року я відкрив, створений мною сайт "El-base: навчально-науковий портал" (http://el-base.at.ua/). На даний момент, я уже розмістив усі навчальні матеріали, які у мене були, надіюся на продовження функціонування сайту завдяки розумінню ідеї, студентами - відвідувачами мого сайту. Хочу почути вашу думку, як про саму ідею, так і про ваше ставлення до передачі навчальних матеріалів та безпосередньо самого сайту.
P.S. Рейтинг відвідування сайту, на даний момент, досить непоганий: щодня реєструється до 7 нових користувачів.

Відповісти на це

Відповіді на обговорення

Хороша ідея, якщо при цьому дотримуються авторські права авторів навчального матеріалу. Теж маю набір матеріалів корисних для навчання хіміків. Треба подумати як краще його вкласти.

Відповісти на це

Якщо наші біблотеки не можуть створити електронний варіант наукової літератури, то вкрай необхідним є створення подібних інформаційних ресурсів. Знімаю перед Вами капелюха, Ви робите благородну справу!

Відповісти на це

Ми в Інтернеті:

Наша група у Facebook
Наша група у LinkedIn
Наша група Vkontakte.ru
Наша мережа у Twitter

Наука та освіта в Україні